Siivouspalvelu Vimpan päälle

Siivouspalvelut

Siivouspalvelut

Haluamme tarjota asiakkaille siistejä ja puhtaita koteja niin, että myös tulevat sukupolvet voisivat nauttia meidän ihanasta luonnosta. Siksi käytämme täysin
biohajoavia puhdistusaineita. Teemme työmme huolellisesti laadukkailla välineillä ja näin saamme ammattimaiset tulokset ympäristöä rasittamatta.

Imureissamme on HEPA-suodattimet (High Efficiency Particulate Air) joka poistaa pölynimurin poistoilmasta pölyn, siitepölyn, bakteerit ja muut
partikkelit lähes sataprosenttisesti. Siten pöly ei lähde kiertämään sisäilmaan uudestaan. Toki kunnioitamme kuitenkin myös asiakkaan toivetta siivota talon
omilla välineillä. Joskus esimerkiksi talon oman imurin käyttö voi olla hyvinkin perusteltua allergioiden takia.

Voit varata siivouksen vaikka yhden kerran tai säännöllisin välein. Säännöllisen siivouksen voi varata kerran viikossa, joka toinen tai joka neljäs viikko. Säännöllisenä asiakkaana saat siivouksen edullisemmin. Joustamme parhaamme mukaan asiakkaan aikataulutoiveissa tai aikataulumuutoksissa, sillä aina etukäteen määritelty siivousrytmi ei välttämättä kuitenkaan ole paras mahdollinen esimerkiksi juhlien vuoksi.

Hinnasto

Siivouspalvelu

Siivous sisältää:

Lattian ja mattojen imurointi
Pölyjen pyyhkiminen tasoilta ja taulujen päältä
Lattian nihkeäpyyhintä
Keittiön tasojen ja kaappien ovien tahrojen pyyhintä
Kodinkoneiden pyyhintä päältä päin
Väliovien kahvojen ja tahrojen pyyhintä
Peilit
Wc-tilojen siivous

Siivousta voidaan aina muokata asiakkaan tarpeen mukaan. Siihen voidaan sisällyttää esimerkiksi myös lakanoiden vaihto, verhojen vaihto, jääkaapin pyyhintä, saunan pesu, uunin puhdistus, seinien tai kattojen pyyhintä. Normaalista siivouksesta voidaan jättää jotain poiskin, jos halutaan korvata se jollain muulla siivoustehtävällä. Se, mitä halutaan siivottavan, voidaan sopia asiakkaan kanssa erikseen.

Ikkunanpesu

Ikkunanpesu on työlästä ja aikaa vievää puuhaa. Monesti se onkin se siivousurakka, jota siirretään tai jätetään kokonaan tekemättä. Likaiset ikkunat päästävät valoa huonommin sisälle, mutta kun ikkunat ovat puhtaat, koko koti tuntuu siistimmältä. Kirkkaat ja raidattomat ikkunat antavat kodille raikkaamman ja puhtaamman yleisilmeen. Teemme ikkunanpesut tehokkaasti, huolellisesti ja ammattimaisilla välineillä, joten voit olla varma, että lopputulos on erinomainen. Ikkunanpesuun kuuluu tietenkin myös ikkunan karmien pyyhintä.

Muuttosiivous

Muuttosiivous helpottaa omaa muuttourakkaa valtavasti. Tavaroiden pakkaaminen ja ylimääräisen tavaran poislaittaminen on todella voimia ja aikaa vievää hommaa jo itsessään. On helpompi jättää siivous muiden huoleksi ja keskittyä itse uuden kodin laittamiseen. Joskus jopa uusikin koti täytyy siivota ennen tavaroiden paikalleen laittamista. Voit jättää siivouksen meidän huoleksi ja laittaa vain tavarat laatikoista suoraan kaappiin.

Muut palvelut

Asiointiapu
Pyykkihuolto
Ruuanlaitto
Ruohonleikkuu ja muut puutarhatyöt
Lumityöt (kolaus)

Säännöllisille asiakkaille palveluiden hinta on 44€ / t.
Kerta-asiakkaille hinta on 47€ / t.
Pienin siivouslaskutus on kaksi tuntia.

Hinnat sisältävät siivousaineet ja -välineet sekä matkakulut 20 km päähän. Ylimenevä osuus lasketaan kilometrikorvauksen mukaan. Asiakkaalle ei siis tule mitään piilokuluja.

Hinnat sisältävät myös 24% alv.

Mahdollisen esteen sattuessa siivous tulee perua viittä päivää ennen, muuten laskutamme puolet varatusta ajasta.

Asiakkaamme saavat kotitalousvähennyksen, sillä kuulumme ennakoperintörekisteriin. Kotitalousvähennys on verovähennys, jonka voi saada kotona tehtävästä kotitaloustyöstä. Omavastuu on 100€/vuosi. Kotitalousvähennys kuuluu myös heille, jotka eivät maksa arvonlisäveroa.

Muistattehan myös alvittoman siivouksen! Siivous ilman arvonlisäveroa kuuluu 80 vuotta täyttäneille, mutta sen voi saada aikaisemminkin myös heikentyneen toimintakyvyn perusteella. Kotona voi olla muitakin asioita kuin varsinainen siivous, jossa tarvitaan apua. Viemme roskat, vaihdamme lakanat, pesemme pyykkiä, asioimme puolestanne tai hoidamme puutarhaanne.
Ethän unohda, että kotitalousvähennys kuuluu myös heille, jotka eivät maksa arvonlisäveroa.

Tarjoamme palveluitamme myös kaupunkien ja kuntien myöntämillä siivousseteleillä ja maksusitoumuksilla.